Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаБілик, Олена Анатоліївна2012-09-062012-09-062001Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2396Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.uk-UKтістохлібсолодовий екстрактферментний препаратпроцес черствінняdoughbreadmalt extractenzymesstaling processкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хлібаArticle