Білько, Марина ВолодимирівнаДомарецький, Віталій АфанасійовичДобоній, Інна ВасилівнаТроценко, Євгеній Сергійович2014-02-272014-02-272010Патент UA 55130 Україна, МКП (2009) С12G 1/00 Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» / Білько М. В., Домарецький В. А., Добоній І. В., Троценко Є. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2010 05364 ; заявл. 30. 04. 2010 ; опубл.10. 12. 2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12839Розроблена композиція пряно-ароматичної сировини із Закарпатського регіону, яка передбачає застосування 11 трав. Композиція трав, яка має оригінальні органолептичні показник,. використовується для виробництва вермутів. The composition of spicy aromatic raw materials of the Transcarpathian region, which includes the use of 11 herbs, was developed. The composition of herbs that has the original organoleptic measurement is used for the production of vermouth.otherчебрецьм’ятапряно-ароматична сировинаЗакарпаттявермутполинтимьянмятаthymemintspicy aromatic raw materialsTranscarpathiavermouthtarragonкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКомпозиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» (Патент на корисну модель № 55130)Other