Риндич, Віктор Леонідович2016-06-302016-06-302003Риндич, В. Л. Дослідження процесу ізомеризації гумулону методами комп’ютерної хімії / В. Л. Риндич / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23727uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваізомеризаціягумулонпивоварінняизомеризацияпивоварениеisomerizationrubber iawnbrewingДослідження процесу ізомеризації гумулону методами комп’ютерної хіміїInvestigation of isomerization humulonu methods of computer chemistryThesis