Дорохович, Вікторія ВіталіївнаГуліч, М. П.2012-09-222012-09-222007Дорохович, В. В. Солодкі речовини - цукрозамінники: обгрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, М. П. Гуліч // Гігієна населених місць. - 2007. - Вип. 50. - С. 273-279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2877В статті наведено характеристику цукрозамінників, проведено аналіз їх фізіологічних та технологічних характеристик, запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів у відповідності з їх фізіологічними характеристиками.The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character.uk-UKцукрозамінникифізіологічні та технологічні властивостікласифікація борошняних кондитерських виробівsubstitute sugartechnological and physiological charactersclassification of the farinaceous confectioneryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСолодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів