Синенко, Тетяна ПавлівнаФролова, Наталія Епінетівна2024-12-052020Синенко, Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 7–9 жовтня 2020 р., м. Львів. – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45974ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкукурудзяні качанисмакоароматичні добавкиcorn on the cobflavoring additivesВикористання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавокThesishttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540