Васківська, Інна Миколаївна2021-09-172021-09-172021Васківська, І. М. Розроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій. Частина 2. Удосконалення технології зброджування квасного сусла з використання сухих культур молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Інна Миколаївна Васківська ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2021. – 74 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35321otherхлібний квасквасне суслосухі закваскимолочнокислі бактеріїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій. Частина 2. Удосконалення технології зброджування квасного сусла з використання сухих культур молочнокислих бактерійOther