Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичКожевнікова, Маргарита Ігорівна2018-04-162018-04-162017Шаповаленко, О. Дослідження сумішей із зернової та олійної сировини / О. Шаповаленко, О. Євтушенко, М. Кожевникова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнародна наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня 2017 р. - К. : НУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 188.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26993За результатами досліджень було створено дві суміші: перша суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (1:1:98) та друга суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (27:72:1) та визначено показники їх якості.сумішпротеїнжирнасіння соняшникукукурудзасмесьпротеинсемена подсолнечникакукурузаmixtureproteinfatsunflower seedscornкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження сумішей із зернової та олійної сировиниThesis