Харгелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаФролова, Наталія Епінетівна2014-06-112014-06-112014Карпутіна, Д. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14943В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.uk-UKферментовані безалкогольні напоїцукрове соргонетрадиційна сировинаfermented beveragessugar sorghumalternative raw materialsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоївOther