Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2014)
В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.
Keywords: ферментовані безалкогольні напої; цукрове сорго; нетрадиційна сировина; fermented beverages; sugar sorghum; alternative raw materials; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів