Хіврич, Борис ІвановичУкраїнець, Анатолій ІвановичАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2012-09-182012-09-182007Хіврич, Б. І. Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої / Б. І. Хіврич, А. І. Українець, О. В. Олексійчук // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 5-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2718Проведено теоретичні та експериментальні дослідження з визначення факторів, які впливають на солодорощення сої, та раціональних режимів, які дозволяють отримати продукт високої якості. Theoretical and experimental researches to determine the factors that influence on soy malting and rational modes which allow to have product of high quality have been hold.uk-UKсолод соїтехнологічні режимисолодорощенняпродукт високої якостіsoy malttechnological modessoy maltinghigh quality productкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиВизначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїArticle