Сіндікаєва, Н. В.Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-11-222013-11-222005Сіндікаєва, Н. В. Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення / Н. В. Сіндікаєва, О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Екотропологія. Сучасні проблеми : І міжнародна науково-практична конференція, 30 травня-1 червня 2005 р.– Біла Церква, 2005.– С. 62–65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11565Досліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.uk-UKпорошок із морквивершкове маслоструктураcarrot powderbutterstructureкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначенняOther