Перегуда, Микола АнтоновичШаран, Андрій ВасильовичЄвтушенко, Олег Олександрович2014-02-282014-02-282011Патент 57595 UA, МПК А 23 L 1/18 (2011.01) Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі / Перегуда М. А., Шаран А. В., Євтушенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201008235 ; заявл. 01.07.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12884Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.otherяєчна шкарлупаекструзіяквасоляeggshellextrusionharicotкафедра технології зберігання і переробки зернаСпосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)Other