Павлюченко, Олена СтаніславівнаБабич, Жанна Сергіївна2023-03-142023-03-142021Павлюченко, О. С. Удосконалення технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ж. С. Бабич // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39152Досліджено шляхи використання цукрозамінників та порошку топінамбуру у технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарства. Ways of using sugar substitutes and Jerusalem artichoke powder in the technology of special-purpose tarts for restaurants were studied.otherтартифруктозакеробпорошок топінамбурузаклади ресторанного господарстваtartsJerusalem artichoke powderrestaurant establishmentscarobfructoseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарстваThesis