Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаФедулова, Ірина ВалентинівнаЧереда, Володимир Вікторович2013-10-292013-10-292010Мостенська, Т. Л. Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості / Т. Л Мостенська, В. Федулова, В.В.Череда // Економічні науки. – Ж.: ЖДТУ, 2010. - № 2 (52). – С. 271-276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10763В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.otherінноваційна продукціяінноваційний розвитокінноваціїінноваційна активністьінноваційна діяльністьінноваційні витратиinnovation outputinnovation developmentinnovationinnovation activityinnovationinnovation expenditureкафедра економіки праці та менеджментуСтан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловостіArticle