Семченко, Ярослава Володимирівна2021-09-232021-09-232021Семченко, Я. В. Дослідження застосування порошку матча для виробництва екструдованих продуктів з кукурудзи з впровадженням даної технології на заводі харчових концентратів у місті Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ярослава Володимирівна Семченко ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 167 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35603otherматчакукурудзяна крупакатехінитаніниекструзіяформуванняхарчова цінністьорганолептичні властивостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження застосування порошку матча для виробництва екструдованих продуктів з кукурудзи з впровадженням даної технології на заводі харчових концентратів у місті ПолтаваOther