Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПасічний, Василь МиколайовичКалініченко, Ася Олександрівна2014-07-282014-07-282014Арсеньєва, Л. Ю. Статичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробів / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Пасічний, А. О. Калініченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 26-28https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16278У зв'язку з необхідністю збереження та підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку, а також посилення контролю безпеки української та імпортованої продукції, підприємства починають впроваджувати інтегровані системи простежування продукції на всьому її шляху від виробника до кінцевого продукту. Комплексна модернізація виробництва та логістики харчової продукції відповідно до європейських стандартів є неможливим без впровадження експресних, скринінг-методів контролю якості та безпеки харчової продукції. Due to the need to preserve and improve the competitiveness of enterprises in the international market, and strengthening security controls Ukrainian and imported products, companies are beginning to implement an integrated system of traceability of products throughout its journey from producer to final product. Comprehensive modernization of production and logistics of food products in accordance with European standards is not possible without the introduction of express, screening methods for quality control and food safety.otherелектронний нісмодернізація виробництваскринінг-методи контролю якостіelectronic noseelectronic tonguemodernization of productionscreening methods for quality controlкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтатичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробівOther