Статичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробів - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Калініченко, Ася Олександрівна (My University, 2014)
У зв'язку з необхідністю збереження та підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку, а також посилення контролю безпеки української та імпортованої продукції, підприємства починають впроваджувати інтегровані системи простежування продукції на всьому її шляху від виробника до кінцевого продукту. Комплексна модернізація виробництва та логістики харчової продукції відповідно до європейських стандартів є неможливим без впровадження експресних, скринінг-методів контролю якості та безпеки харчової продукції. Due to the need to preserve and improve the competitiveness of enterprises in the international market, and strengthening security controls Ukrainian and imported products, companies are beginning to implement an integrated system of traceability of products throughout its journey from producer to final product. Comprehensive modernization of production and logistics of food products in accordance with European standards is not possible without the introduction of express, screening methods for quality control and food safety.
Keywords: електронний ніс; модернізація виробництва; скринінг-методи контролю якості; electronic nose; electronic tongue; modernization of production; screening methods for quality control; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів