Вдосконалення вакуум-горизонтального котла для оброблення нехарчової сировини - Островський, І. І.; Бабанов, Ігор Геннадійович (My University, 2004)
Вдосконалення конструкції вакуум-горизонтального котла і на цій основі — процесу теплового оброблення відходів, які утворюються при переребленні худоби, є актуальною задачею.
Keywords: вакуумний котел; нехарчова сировина; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв