Сергійчук, Ірина Андріївна2021-10-112021-10-112021Сергійчук, І. А. Проект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих виноматеріалів для витриманих вин із застосуванням прийому «Sur lie» потужністю 2000 т винограду за рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Андріївна Сергійчук ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2021. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35970otherвиноградподрібненняпресуваннясусловиноматеріаливитримкабочкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих виноматеріалів для витриманих вин із застосуванням прийому «Sur lie» потужністю 2000 т винограду за рікOther