Яценко, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена Валеріївна2012-06-062012-06-062008Яценко, В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів / В. М. Яценко, О. В. Кобилінська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 95-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1203Розглянуто використання нової сировини — сухих сумішей — для виробництва бісквітів. Проведено порівняльний аналіз характеристик напівфабрикату та якості готових виробів одержаних класичним та новим способом.uk-UKбісквітрецептурасуха суміштехнологічний процеспоказник якостіSponge cakedry powderstechnology processquality indexrecipedoughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНова сировина для борошняних кондитерських виробів