Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2019-04-222019-04-222019Овсієнко, К. Технології виробництва сироватко-вершкового сиру / К. Овсієнко, О. Грек // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С. 393.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29047Запропонований спосіб виробництва сироватко-вершкового сиру дозволяє підвищити вихід готового продукту та скоротити тривалість процесів згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження за рахунок підвищення вмісту сухих речовин суміші, що складається з сироватки та білкового концентрату з масовою часткою сухих речовин не менше 16 %.uk-UKсироватко-вершковий сирзгущеннявершкисироваткаwhey cream cheesecondensedcreamwheyкафедра технології молока і молочних продуктівТехнології виробництва сироватко-вершкового сируOther