Niemirich, OleksandraVasheka, OksanaPetrusha, OksanaPogozhikh, Nikolay2023-03-212023-03-212018Formation of technological indices of dry powder of cabbage / A. Niemirich, O. Vasheka, O. Petrusha, N. Pogozhikh // Eureka: Life Science. – 2018. – № 4. – Рp.42–492504-5687https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39270One of the resource-saving methods of drying, from the point of view of preserving food and biological value, providing the appropriate recovery properties of dried food products (DFP) and energy intensity of the process, is drying with mixed heat supply (MHS drying). Одним з ресурсозберігаючих методів сушіння, з точки зору збереження харчової та біологічної цінності, забезпечення відповідних відновлювальних властивостей сушених харчових продуктів (СХП) та енергоємності процесу, є сушіння зі змішаним теплопідведенням.endried food productsdrying with mixed heat and waterquality indicatorsregression modelsinnovative forecastсушені харчові продуктисушіння змішаною тепловою та водяною енергієюпоказники якостірегресійні моделіінноваційний прогнозкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїFormation of technological indices of dry powder of cabbageArticle