Купажована рослинна олія на основі олії плодів шипшини (Патент на корисну модель № 112117) - Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2016)
Купажована рослинна олія містить дві рослинні олії, причому як рослинні олії містить олію плодів шипшини та рижієву олію. Crushed vegetable oil contains two vegetable oils, and as vegetable oils contain oil of rose hips and rijievie oil.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; харчування; food; напівфабрикати; semi-finished products; кафедра готельно-ресторанної справи