Створення сучасної експериментальної установки тістомісильної машини і її математичної моделі - Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович (My University, 2001)
Створена експериментальна установка дозволяє виділити робочі зони та ефективність роботи змішувачів та відповідність математичної моделі, що розкриває широкі можливості перед конструкторами створювачами сучасної техніки змішувальних машин. An experimental setup allows you to select work areas and the effectiveness of mixers and appropriate mathematical model reveals opportunities to designers creators of modern techniques of mixing machines.
Keywords: замішування; модель машини; експериментальна установка; knead; machine model; experimental setup; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв