Пикульська, Аліна Миколаївна2016-02-122016-02-122015Пикульська, А. М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України / А. М. Пикульська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2015. – С. 189-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22221На сьогоднішній день розвиток української харчової промисловості залежить від ефективності сільськогосподарського виробництва. Today the development of Ukrainian food industry depends on the efficiency of agricultural production.otherсільськогосподарське виробництвохарчова промисловістьконкурентоспроможністьagricultural productionfood industriescompetitivenessКонкурентоспроможність підприємств харчової промисловості УкраїниThesis