Олабоді, Олена Вячеславівна2021-06-032021-06-032021Органічні продукти харчування (БІО-продукти) [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34266Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з актуальних питань технології органічних продуктів харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on topical issues of organic food technology. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.природні антиоксидантиорганічне харчуванняпродовольча безпекаорганічні продуктиорганична хіміябілкивуглеводибіологічно активні добавкивітаміниorganic foodfood securityorganic productsorganic chemistryproteinscarbohydratesdietary supplementsvitaminsnatural antioxidantsОрганічні продукти харчування (БІО-продукти)Other