Гладчук, Ольга МихайлівнаКорецька, Ірина Львівна2016-10-052016-10-052013Гладчук, О. М. Спільне використання рослинного та тваринного білків / О. М. Гладчук, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 205-206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24323На нашу думку, існує лише одна можливість отримати весь набір необхідних білків без їжі тваринного походження. Це досягається шляхом ретельного поєднання рослинних білків. In our opinion, there is only one opportunity to get the whole set of necessary protein without eating animal products. This is achieved through a careful combination of plant proteins.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтваринний білокхарчові продуктирослинний білокanimal proteinfoodvegetable proteinСпільне використання рослинного та тваринного білківOther