Спільне використання рослинного та тваринного білків - Гладчук, Ольга Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
На нашу думку, існує лише одна можливість отримати весь набір необхідних білків без їжі тваринного походження. Це досягається шляхом ретельного поєднання рослинних білків. In our opinion, there is only one opportunity to get the whole set of necessary protein without eating animal products. This is achieved through a careful combination of plant proteins.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; тваринний білок; харчові продукти; рослинний білок; animal protein; food; vegetable protein