Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2016-04-262016-04-262015Сімахіна, Г. О. Зелена маса рослин з точки зору якості та безпеки для використання в харчових технологіях / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 95-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22963uk-UKзелена маса рослинбезпекахарчові технологіїкафедра технології оздоровчих продуктівзеленая масса растенийпищевые технологиибезопасностьgreen mass of plantsfood technologysecurityЗелена маса рослин з точки зору якості та безпеки для використання в харчових технологіяхThesis