Сильчук, Тетяна Анатоліївна2013-02-012013-02-012003Сильчук, Т. А. Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл / Т. А. Сильчук // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – Вип. 16. – С. 274 - 277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5925Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на в’язко-пластичні характеристики тіста; на його структурно-механічні властивості. Изучено влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на вязкопластические характеристики теста. The influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamyl on viscoplastic responses of dough has been investigated.uk-UKтістотестоdoughхлібсолодовий екстрактхлебсолодовый екстрактbreadmalt extractкафедра готельно-ресторанної справиЗміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату НовамілArticle