Мороз, Анастасія ОлександрівнаШутюк, Віталій Володимирович2022-12-122022-12-122022Мороз, А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної/ А. О. Мороз, В. В. Шутюк // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 83https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38738В роботі розглянуто питання одержання БАД з ягід шовковиці чорної (Morus nigra). Експериментально доведено, що Morus nigra є чудовою сировиною для одержання БАД – антоціанову добавку-барвник, який сприяє збагаченню споживними властивостями харчових продуктів.ягоди шовковиціхарчові барвникиекстракткафедра технології консервуванняОтримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорноїThesis