Дослідження механізму антиоксидантного впливу соняшникового фосфатидного концентрату на окиснення соняшникової олії - Демидов, Ігор Миколайович; Демидова, Анастасія Олександрівна; Пешук, Людмила Василівна (My University, 2009)
У статті наведена проблема окислюваного псування, вплив антиоксидантів природного походження. The article presents the problem okyslyuvanoho damage, exposure to naturally occurring antioxidants.
Keywords: окислення; антиоксидант; фосфатидний концентрат; oxidation; antioxidant; phosphatide concentrate; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів