Гащук, Олександра Ізидорівна2014-06-112014-06-112004Гащук, О. І. Механічне оброблення м’яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна / О. І. Гащук // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - № 3. – С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14939В даній статті наведено науково обґрунтовано механічне оброблення м’яса, визначено параметри процесу масажування. Результати досліджень використано при розробленні технологічного регламенту виробництва шинкових виробів з використанням текстурованного квасолевого борошна. In this paper are scientifically justified machining meat, the parameters of the process of massaging. The research results were used in developing the technological requirements of production shynkovyh products using teksturovannoho bean flour.otherтекстуроване борошнореструктуровані шинкові виробим’ясні технологіїrestructured Ham productsmeat technologytextured flourкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМеханічне оброблення м’яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошнаArticle