Розробка та реалізація заходів комунікаційної політики підприємства - Мостіцький, Денис Володимирович; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2016)
Розглянуто питання розробки та реалізації заходів комунікаційної політики підприємства. The question of development and realization of measures of communication policy of enterprise is considered.
Keywords: комунікаційна політика; комунікаційний процес; модель комунікації; communication policy; communication process; communication model; кафедра економіки праці та менеджменту