Левченко, Вадим АнатолійовичРубанка, Катерина Володимирівна2022-10-042022-10-042022Левченко, В. Дoслідження впливу сорбінової кислоти на термін зберігання картопляної мезги / В. Левченко, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч 1. – С. 174https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38016Робота присвячена встановленню кількості сорбірбінової кислоти, яку необхідно застосувати для подовження терміну зберігання картопляної мезги. Представлено вплив сорбінової кислоти на кислотність мезги. Надані рекомендації, щодо дозування сорбінової кислоти. The thesis is dedicated to determining the amount of sorbic acid that must be used to extend the shelf life of potato pulp. The effect of sorbic acid on pulp acidity is presented. Recommendations are provided for the dosage of sorbic acid.otherкафедра технології консервуваннякартопляна мезгатермін зберіганнясорбінова кислотаpotato pulpshelf lifesorbic acidДoслідження впливу сорбінової кислоти на термін зберігання картопляної мезгиThesis