Клименко, Михайло МиколайовичПасічний, Василь Миколайович2013-10-222013-10-221999Клименко, М. М. Застосування активних засобів навчання і комп’ютерної техніки для підготовки спеціалістів мясної та оліє жирової промисловості / М. М. Клименко, В. М. Пасічний // Інтенсифікація навчального процесу у ВНЗ шляхом використання комп'ютерної техніки, технічних засобів і методів активного навчання : матеріали ВНМК. – Київ: УДУХТ, 1999. - С.70-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10545Наведено дані про використання комп'ютерних технологій для підготовки спеціалістів м'ясної та олієжирової промисловості. Provides data on the use of computer technology for training meat and oil and fat industry.otherкомп’ютерна технікакомп’ютерні технологіїcomputer hardwarecomputer technologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗастосування активних засобів навчання і комп’ютерної техніки для підготовки спеціалістів мясної та оліє жирової промисловостіArticle