Білько, Марина ВолодимирівнаФорманюк, Тетяна2012-10-292012-10-292008https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3362Експериментально обґрунтований вибір препаратів стабілізуючої дії нового покоління при обробці плодово-ягідних виноматеріалів з яблук. Встановлені оптимальні дози, які забезпечують максимальне зберігання аромату виноматеріалів.ЭExperimental basis for the selection of drugs stabilizing effect of the new generation in the processing of fruit wine made from apples. The optimal dose, which ensure maximum conservation of wine flavor were installed.otherплодово-ягідні виноматеріаликолоїдні помутніннястабільністьжелатинбентонітfruit wine materialscolloidal hazestabilitygelatinebentoniteкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСтабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутніньArticle