Гродська, Катерина Андріївна2024-03-072024-03-072023Гродська, К. А. Проєкт цеху по виробництву молока та вершків пастеризованих та ферментованих напоїв потужністю 57 тон переробки за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гродська Катерина Андріївна ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42097ukкафедра технології молока і молочних продуктівкефіртехнологіяйогурт з фруктовим наповнювачем «Маракуя»простоквашанезбираномолочна галузькисломолочні напоїПроєкт цеху по виробництву молока та вершків пастеризованих та ферментованих напоїв потужністю 57 тон переробки за змінуOther