Бандуренко, Галина МихайлівнаМалежик, Іван Федорович2014-07-082014-07-082014Бандуренко, Г. Розширення асортименту сушених продуктів / Г. Бандуренко, І. Малежик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 145–146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15973У результаті проведених робіт нами надано рекомендації з доцільності перероблення певних сортів картоплі для виготовлення сухих напівфабрикатів. Відпрацьовано режими попередньої підготовки та сушіння картоплі, що дає можливість надати практичні рекомендації з підбору обладнання. As a result of this work we provided recommendations on appropriateness of certain processing potato varieties for making dry preparations. Refined modes of preconditioning and drying of potato, which makes it possible to provide practical advice on equipment selection.uk-UKсухі напівфабрикатирозширення асортиментусушені продуктиdried foodsdry semisdiversificationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняРозширення асортименту сушених продуктівOther