Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України - Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2014)
Встановлено, що на стан здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України впливають такі фактори як організація харчування (не збаланованість раціону) і характер діяльності (тяжкість і напруженість праці). Established that the health of the Armed Forces of Ukraine influenced by such factors as catering (not zbalanovanist diet) and the nature of the (severity and intensity of labor).
Keywords: стан здоров'я; енерговитрати; харчування; health; energy; food; кафедра туристичного та готельного бізнесу