Довга (Козачишена), Олена ОлександрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2014-11-272014-11-272014Козачишена, О. О. Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України / О. О. Козачишена, Н. М. Стукальська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 615.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18725Встановлено, що на стан здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України впливають такі фактори як організація харчування (не збаланованість раціону) і характер діяльності (тяжкість і напруженість праці). Established that the health of the Armed Forces of Ukraine influenced by such factors as catering (not zbalanovanist diet) and the nature of the (severity and intensity of labor).otherстан здоров'яенерговитратихарчуванняhealthenergyfoodкафедра туристичного та готельного бізнесуАналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил УкраїниOther