Вплив радіонуклідів і важких металів на ґрунт і флору Голосіївського лісу - Цепух, І. В.; Нещадим, Лариса Петрівна; Мельник, Галина Сергіївна (My University, 2004)
Робота присвячена визначенню вмісту важких металів та радіонуклідів у ґрунті та флорі Голосіївського лісу, як одній із важливих та актуальних проблем екології. The work is devoted to the definition of heavy metals and radionuclides in the soil and flora of the Goloseevo forest as the one of the most important and relevant environmental problems.
Keywords: забруднення; радіонукліди; важкі метали; екологія; pollution; radionuclides; heavy metals; ecology; кафедра екології та екоменеджменту