Некоз, Олександр ІвановичЛитвиненко, Олександр АнатолійовичПащенко, Богдан Сергійович2024-03-182024-03-182016Некоз, О. І. Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств / О. І. Некоз, О. А. Литвиненко, Б. С. Пащенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2016. – Вип 179. – С. 139-145https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42197У статті досліджено і запропоновано спосіб знезараження питної води від патогенних мікроорганізмів з її подальшим доочищенням за допомогою мембранного фільтрувального модуля. Показана доцільність використання даного способу у харчовій та інших галузях промисловості.The article is devoted to influence o f additives on aquatic organisms an important indicator offlour quality - the ability to form gas. The author studies the process o f formation of gas in the flour with additives aquatic plant and animal origin. To study the variation of ability to form gas, depending on the type of additive.ukзнезараження питної водимембранне фільтруванняхарчова промисловістькафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвdisinfection of drinking watermembrane filtrationfood industryкафедра експертизи харчових продуктівІнтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємствArticlehttps://orcid.org/0000-0001-8975-2265https://orcid.org/0000-0002-8972-7446