Дочинець, Інга ВікторівнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2024-03-012024-03-012023Дочинець, І. В. Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу / І. В. Дочинець, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 228–231https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41924Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні нормиAll the necessary factors that would ensure a high level of development of hotel and restaurant business greening are substantiated, a set of measures to ensure environmental standards are givenukкафедра готельно-ресторанної справиекологіяресурсидовкіллядослідженняконцепціяготеліecologyrestaurantsresourcesenvironmentresearchconcepthotelsКонцепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесуThesishttps://orcid.org/0000-0001-8096-0746https://orcid.org/0000-0003-0215-5316