Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства - Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна Валеріївна (My University, 2013)
Кисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; заклади ресторанного господарства; кисломолочні напої; рослинна сировина; institutions restaurant industry; milk drinks; herbs