Гойко, Ірина ЮріївнаБербушенко, Тетяна Валеріївна2016-09-292016-09-292013Гойко, І. Ю. Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства / І. Ю. Гойко, Т. В. Бербушенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 66–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24274Кисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівзаклади ресторанного господарствакисломолочні напоїрослинна сировинаinstitutions restaurant industrymilk drinksherbsРозроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарстваOther