Плющай, Аліна СергіївнаХарченко, Євген Іванович2021-05-212021-05-212020Плющай, А. С. Гранулометричні характеристики продуктів подрібнення І драної системи при подрібненні плющеної пшениці / А. С. Плющай, Є. І. Харченко // Теоретичні та практичні дослідження молодих науковців : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції магістрантів та аспірантів, 01–04 грудня 2020 р. – Харків : НТУ ХПІ, 2020. – С. 321–322.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34069В роботі показано результати дослідження гранулометричних характеристик продуктів подрібнення І драної системи при помелі плющеної пшениці. Скорочено розглянуто методику проведення плющення в лабораторній установці. The paper shows the results of a study of the granulometric characteristics of the milliing products of the torn system during the milling of flaking wheat. The method of flacking in a laboratory installation is briefly considered.otherпшеницяплющенняподрібненнягранулометріяwheatflakingmillinggranulometryкафедра технології зберігання і переробки зернаГранулометричні характеристики продуктів подрібнення І драної системи при подрібненні плющеної пшениціThesis