Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна Валеріївна2012-12-212012-12-212012Дубковецький, І. В. Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – № 13. - С. 127-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4733Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts.otherмікрохвильове сушіння глодуmicrowave drying of hawthornвуглеводиаскорбінова кислота та поліфенольні сполукиcarbohydratesascorbic acid and polyphenolic compoundsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу мікрохвильового зневоднення глодуArticle