Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах - Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Питання конкуренції між виробниками харчових підприємств сьогодні постає досить гостро і нерідко переходить з доброчесної в не доброчесну, що вимагає застосування заходів захисту, які дозволять проаналізувати та оцінити ризик виникнення події саботажу в умовах виробництва харчової продукції. Today, the issue of competition between food producers is quite acute and often turns from fair to unfair, which requires the application of protection measures that will allow analysing and assessing the risk of sabotage in the context of food production.
Keywords: саботаж; харчове підприємство; загроза; біотероризм; sabotage; food company; threat; bioterrorism; кафедра експертизи харчових продуктів