Сюткіна, Олена ВячеславівнаБондар, Наталія ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2013-11-052013-11-052013Сюткіна, О. В. Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 7 (104-105). – С. 9-12https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11042У роботі наведені технологічні особливості розробки вівсягого печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of avenaceous thin captain are in-process resulted with the use of polymalt extract.uk-UKполісолодовий екстрактpolymalt extractвівсяне печивоavenaceous thin captainрозробка технологіїdevelopment of technologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиНові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіArticle