Національний університет харчових технологій2017-12-142017-12-142017Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. — 287 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26389У збірник увійшли тези доповідей учасників VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the participants of the 5th All-Ukrainian scientific- the practical conference "Improving the efficiency of the enterprises of the food and processing industries of the agroindustrial complex", which considered the actual issues of functioning and development of economic entities, addressed the problems of resource, innovation-investment, financial, management and foreign economic activity of enterprises. It is designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.харчова галузьпереробна галузьсуб’єкти господарюваннязовнішньоекономічна діяльність підприємствfood industryprocessing industryentitiesforeign economic activity of enterprisesПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКBook