Ощіпок, Ігор МиколайовичЯрошевич, Володимир ІгоровичПасічний, Василь Миколайович2013-02-272013-02-272008Ощіпок, І. М. Дослідження мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10, № 2 (37), Ч. 5. – С. 97-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6618В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. Research microbiological characteristics minced meat in salting process The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat.otherтехнологіямікрофлорам’ясні фаршістабілізатори рНбуферна ємністьмоноцукримоноцукриексудативне м’ясоtechnologymicrofloraminced meatstabilizers pHbuffer capacitymonosaccharidesexudative meatексудативне м’ясокафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолуArticle