Сімахіна, Галина Олександрівна2012-02-232012-02-232011Сімахіна, Г. О. Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків / Г.О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. - № 6-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/328Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів. The article represents the results of researching the composition of sugar beet cryopowders, and the analysis of influence caused by these powders’ main biocomponents on human organism. There was also shown the expedience of using the carbohydrate-containing raw materials.uk-UKкріогенна технологіяцукрові бурякибіокомпонентицукровмісні порошкидекорпорація радіонуклідівsugar beetbiocomponentscryogenous technologysugar-containing powdersradionuclides decorporationкафедра технології оздоровчих продуктівБіологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряківArticle