Ковтун, Аліна ВолодимирівнаДуборєзов, Олександр ДмитровичМаркус, Ян СергійовичКовбаса, Володимир Миколайович2021-06-092021-06-092021Дослідження пероксидного числа в формованиих картопляних чіпсах / А. Ковтун, О. Доброрєзов, Я. Маркус, В. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34360Досліджено пероксидне число формованих картопляних чіпсів з висівками жита, ячменю та жмихом гарбузового насіння, обсмажених за класичною технологією та з використанням процесу випікання-висушування без фритюрного жиру. The peroxide number of molded potato chips with rye, barley and pumpkin seed cake, fried according to the classical technology and using the process of baking and drying without deep fat.чіпсикартопляна крупкаокисленняchipspotatoesacidificationкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження пероксидного числа в формованих картопляних чіпсахThesis