Дорохович, Антонелла МиколаївнаМурзін, Андрій ВадимовичПаращина, НадіяРубан, Ірина Сергіївна2013-04-042013-04-042012Дорохович, А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. – С. 182 – 186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7295В даній роботі встановлено можливість раціонального використання фруктози при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів піноподібної структури для тортів і тістечок. Визначено вплив фруктози на технологічні властивості напівфабрикату типу «суфле». In this paper the possibilities of rational use of fructose in the production of semi-finishing spumy structure for cakes and pastries. The influence of fructose on the technological properties of semi-finished products such as "souffle."otherфруктозаторттістечкопіноподібний напівфабрикатцукровий діабетfructosecakespumy precookeddiabetesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечокArticle